Η καινοτομία στην ακοή
Ultimate Ears

Είτε παίζετε μουσική στη σκηνή, είτε στο πλήθος και απολαμβάνετε το live κάθε μουσικός και κάθε ακροατής σε συναυλίες μοιράζονται το ίδιο πρόβλημα... η ακοή σας μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο! Η συνεχής έκθεση σε υψηλές εντάσεις ήχου, όταν συμβαίνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ακοής ή εμβοές.

Τα Custom Earplugs με ειδικά ακουστικά φίλτρα σχεδιάστηκαν ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε σε χώρους με δυνατό ήχο, αλλά να ακούτε σε ένα πιο ασφαλές και άνετο επίπεδο. Τα φίλτρα ελαττώνουν ομοιόμορφα την ένταση του ήχου σε όλες τις συχνότητες δημιουργώντας ένα ηχητικό ισοδύναμο σαν να χαμηλώνατε συνολικά την ένταση του ήχου. Και εφόσον τα Custom Earplugs ελαττώνουν όλες τις συχνότητες ισότιμα δεν προκαλούν τις παραμορφώσεις ήχου που συμβαίνουν συχνά με τις κοινές ωτοασπίδες.

Οι -9dB filter earplug είναι οι καλύτερες όταν θέλετε μόνο να περικόψετε λίγο από το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Οι -15dB filter earplug παρέχουν την ισορροπία μεταξύ της προστασίας της ακοής, αλλά ακόμα να νιώθετε πολύ ζωντανός. Αυτές είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες από επαγγελματίες μουσικούς και ακροατές συναυλιών.

Οι -25dB filter earplug είναι κατάλληλες για εξαιρετικά θορυβώδες περιβάλλον.

Όλα τα φίλτρα ταιριάζουν με ασφάλεια στις custom ear plug και είναι εναλλάξιμα.

Όλα τα παραπάνω φίλτρα μπουρούν να αγοραστούν ξεχωριστά και είναι εύκολο να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας στα δικά σας ear plug.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649