Η καινοτομία στην ακοή
Ultimate Ears
Ποιότητα Ήχου

Τα Custom Ultimate Ears 7 Pro είναι το πιο ισχυρό Custom In-Ear Monitor που είναι διαθέσιμο, ιδανικό για live εμφανίσεις. Παρέχουν περισσότερο headroom σε σχέση με οποιαδήποτε επαγγελματικά ακουστικά στην αγορά, και είναι βασισμένο σε 2-δρόμων crossover σχεδιασμό, με μονό high driver και διπλούς low drivers. Παρέχει growl, punch και σαφήνεια.

Τα Custom Ultimate Ears 7 Pro διατίθενται με προεραιτική λειτουργία περιβάλλοντος (ambient feature) που επιτρέπει το λεγόμενο "stage bleed" ενώ ελέγχει το εφφέ της απομόνωσης (isolation effect).

Σχεδιασμένα να αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες στις περιοδίες, τα Ultimate Ears 7 Pro είναι συμβατά με όλα τα ασύρματα συστήματα. Επίσης είναι συμβατά με όλες τις φορητές συσκευές ήχου.

Μέσα στο ειδικά σχεδιασμένο κέλυφος βρίσκονται 3 ξεχωριστά μεγάφωνα και ένα ολοκληρωμένο σύστημα passive-crossover που κατευθύνει τις χαμηλές συχνότητες σε ένα μεγάφωνο ειδικά για τα μπάσα, τις μεσαίες συχνότητες σε ένα μεγάφωνο για τα φωνητικά και τις ψηλές συχνότητες σε ένα μεγάφωνο για το το treble.

Τα Ultimate Ears 7 παρέχουν -26dB για απομόνση και παθητική ελάττωση θορύβων (isolation and passive noise cancellation).

Εγγύηση: 1 Έτος

Χαρακτηριστικά

Ευαισθησία: 124dB @ 1 mw
Απόκριση συχνότητας: 20 Hz to 16,000 Hz
Αντίσταση: 17.5 Ohms
Διαμόρφωση εσωτερικών μεγαφώνων: 3 proprietary precision balanced armatures
Απομόνωση Θορύβου: -26 dB
Βύσμα εισόδου: 1/8" (3.5 mm) επιχρυσωμένο βύσμα
© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649