Η καινοτομία στην ακοή
Ultimate Ears
Ποιότητα Ήχου

Σχεδιάσαμε τα Ultimate Ears 4 Pro Custom In-Ear Monitors ειδικά για απαιτητικούς καλλιτέχνες και μουσικόφιλους. Αν παίζετε συναυλίες σε έναν τοπικό σύλλογο, τώρα είναι εφικτό να κάνετε το επόμενο βήμα από τα απλά monitors στη λεπτομέρεια και ευελιξία που μπορείτε να έχετε μόνο με τα Custom In-Ear Monitors. Τα Ultimate Ears 4 Pro Custom In-Ear Monitors είναι σχεδιασμένα για εφαρμόζουν, κατασκευασμένα για να παρέχουν ακρίβεια και ρυθμισμένα για τον τρόπο που εσείς παίζετε.
Μέσα σε κάθε ακουστικό θα βρείτε το dual-armature σύστημα ηχείων. Επιπλέον ένα κύκλωμα passive crossover κατευθύνει τις χαμηλές συχνότητες σε ένα μεγάφωνο ειδικά για τα μπάσα και τις μεσαίες και τις ψηλές συχνότητες σε ένα μεγάφωνο για το το treble. Το αποτέλεσμα είναι μέγιστη ποιότητα, και ακόμα πιο ισορροπημένη απόδοση των συχνοτήτων.

Και επειδή πιθανώς να μην έχετε ακόμα προσωπικό υποστήριξης, αυτά τα in-ear monitors είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε λίγη φθορά.

Όπως και όλα τα άλλα custom monitors της εταιρίας, είναι συμβατά με συστήματα ασύρματης μετάδοσης και φορητές συσκευές ήχου.

Τα Ultimate Ears 4 παρέχουν -26dB για απομόνωση και παθητική ελάττωση θορύβων (isolation and passive noise cancellation).

Εγγύηση: 1 έτος limited hardware.

Χαρακτηριστικά

Ευαισθησία: 108dB @ 1 mw
Απόκριση συχνότητας: 20 Hz to 15,000 Hz
Αντίσταση: 17.5 Ohms @ 1kHz
Διαμόρφωση εσωτερικών μεγαφώνων: 2 proprietary precision balanced armatures
Απομόνωση Θορύβου: -26 dB
Βύσμα εισόδου: 1/8" (3.5 mm) επιχρυσωμένο βύσμα
© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649