Η καινοτομία στην ακοή
Ultimate Ears
Ποιότητα Ήχου

Τα Ultimate Ears 1 Pro Custom Stage Monitor σχεδιάστηκαν ειδικά για καλλιτέχνες που επιθυμούν έντονο stage bleed στις εμφανίσεις τους. Είναι ιδανική λύση για τις περιπτώσεις που παίζετε αρμονικά και με ακουστικά σύνολα ή σε περιπτώσεις που παίζετε σε μικρούς χώρους και ειδικά events όπου είναι επιτακτική η ανάγκη να ακούτε τι συμβαίνει στη σκηνή αλλά και στο πλήθος. Για την εφαρμογή αυτή, τα Ultimate Ears 1 Pro Custom Stage Monitor είναι πιο πρακτικά και άνετα από ένα πλήρες σετ από in-ear monitors. Παρέχουν τη διακριτική υπογραφή της Ultimate Ears στον ήχο όπως την περιμένετε, με ακόμα περισσότερο ισορροπημένη απόκριση συχνότητας και την καλύτερη δυνατή σαφήνεια και λεπτομέρεια.
Μέσα σε κάθε ακουστικό θα βρείτε τέσσερα μεγάφωνα -δύο για το δεξιό κανάλι και δύο για το αριστερό- που αποδίδουν την αίσθηση στερεοφωνικού ήχου με πλήρη σαφήνεια όλων των οργάνων και χωρίς απώλεια σήματος του ήχου. Το proprietary dual-armature, dual bore speaker system με επιπρόσθετο passive crossover κύκλωμα, κατευθύνει τις χαμηλές συχνότητες σε ειδικά μεγάφωνα για τις μπάσες και τις μεσαίες, και τις ψηλές συχνότητες σε μεγάφωνα για το treble, ενώ διατηρούνται καθαρά και με λεπτομέρεια τα φωνητικά και τα άλλα όργανα που βρίσκονται στις μεσαίες. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο ισορροπημένη απόκριση συχνότητας και η καλύτερη δυνατή λεπτομέρεια, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την εισαγωγή του θορύβου του περιβάλλοντος της σκηνής.

Επιπλέον το μονό καλώδιο (single cable) είναι βολικό και εξαλείφει την ανάγκη για dual set monitors και τα συνηθισμένα καλώδια μορφής Y.

Όπως και όλα τα άλλα custom monitors της εταιρίας, είναι συμβατά με συστήματα ασύρματης μετάδοσης και φορητές συσκευές ήχου.

Εγγύηση: 1 έτος limited hardware.

Χαρακτηριστικά

Ευαισθησία: 101.4 dB @ 1 mw
Αποδοτικότητα: 117 db @ 1 mw
Απόκριση συχνότητας: 20 Hz to 18,000 Hz
Αντίσταση: 104 Ohms @ 1kHz
Διαμόρφωση εσωτερικών μεγαφώνων: Four (4) proprietary balanced armatures (Stereo)
Απομόνωση Θορύβου: -26 dB
Βύσμα εισόδου: 1/8" (3.5 mm) επιχρυσωμένο βύσμα
© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649