Η καινοτομία στην ακοή
Ultimate Ears
Ποιότητα Ήχου

Τα επαγγελματικά ακουστικά In-ear reference monitors της Ultimate Ears είναι σχεδιασμένα για επαγγελματίες του ήχου που εργάζονται σε στούντιο και για παραγωγούς για χρήση κατά τις ηχογραφήσεις, τη μίξη ή την καταγραφή πρωτότυπης μουσικής. Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν FOH venue tuning, ζωντανές ηχογραφήσεις και μίξεις. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για σοβαρούς ακροατές μουσικής, λόγω της φυσικής και αυθεντικής αναπαραγωγής του ήχου.

Τα Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors είναι τα πρώτα κατασκευασμένα στη βιομηχανία και αποτελούν συνδυασμό του προηγμένου ήχου της Ultimate Ears με ευθεία καμπύλη απόκρισης συχνότητας που έχει κατασκευαστεί και συντονιστεί σε συνεργασία με την ιστορική και ευρέως σεβαστή ομάδα μηχανικών της Capitol Studios.

Μέσα σε κάθε Custom In-Ear Monitor θα βρείτε τρία μεγάφωνα που διαθέτουν flat response curve που έχει κατασκευαστεί και συντονιστεί σε συνεργασία με την Capitol Studios. Αυτά τα in-ear monitors είναι ειδικά σχεδιασμένα για επαγγελματικές ηχογραφήσεις, μίξη και mastering. Τα Ultimate Ears In-Ears Reference Monitors είναι το αποτέλεσμα της προηγμένης εμπειρίας ήχου και των δύο κορυφαίων εταιριών. Η ευθεία απόκριση συχνότητας δημιουργεί μια βάση ακριβείας για προηγμένη αναπαραγωγή ήχου που ο επαγγελματίας ηχολήπτης και παραγωγός μπορεί να εμπιστευτεί ανεξαρτήτως του περιβάλλοντος που βρίσκεται. Επιπλέον επιτρέπουν στον ηχολήπτη και παραγωγό να χρησιμοποιήσει ένα single mix που είναι σταθερό σε πολλές μορφές (formats).

Τα Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors μένουν πιστά στην παράδοση της Ultimate Ears στον ήχο και έχουν τα ωφέλη της πολυετούς εμπειρίας στην τεχνολογία των in-ear monitors που είναι μοναδικά προνόμια της Ultimate Ears. Η τεχνολογία passive crossover ρυθμίζει και διαχωρίζει της διαφορετικές συχνότητες του ήχου με τελικό αποτελέσμα τη σαφήνεια και λεπτομέρεια του ήχου. Οι χαμηλές, μεσαίες και ψηλές συχνότητες δεν αλληλοεπικαλύπτονται. Το αποτέλεσμα είναι καθαρές και αυθεντικές ψηλές συχνότητες, καθαρά και φυσικά μουσικά όργανα και φωνητικά στις μεσαίες και ισχυρές χαμηλές. Επιπλέον, δύο ξεχωριστά ακουστικά ρυθμισμένα κανάλια ήχου διατηρούν τις συχνότητες διαχωρισμένες και σε ισορροπία μέχρι να φτάσουν στο αυτί όπου και αναμειγνύονται φυσικά.

Όπως και όλα τα άλλα Custom In-Ear Monitors, είναι συμβατά με συστήματα ασύρματης μετάδοσης και με φορητές συσκευές ήχου.

Χαρακτηριστικά

Ευαισθησία: 98 dB @ 1 kHz
Αποδοτικότητα: 112 db @ 1 kHz, 1 mw
Απόκριση συχνότητας: 5 Hz to 20,000 Hz
Αντίσταση: 21 Ohms @ 1kHz
Διαμόρφωση εσωτερικών μεγαφώνων: Three (3) proprietary precision balanced armatures
Απομόνωση Θορύβου: -26 dB (100% acrylic housing) and -32 dB (soft silicone material option)
Βύσμα εισόδου: 1/4" υποδοχή προσαρμογέα με επιχρυσωμένο βύσμα; 3 pole 1/8" (3.5 mm) τυπική υποδοχή
Εγγύηση: 1-έτος
© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649