Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά Studiophile για επαγγελματίες μουσικούς

Γενική Επισκόπηση

Κάθε ένα από τα custom in-ear monitors είναι χειροποίητο και ξεχωριστά κατασκευασμένο ώστε να δημιουργεί ένα πλήρες συναυλιακό ηχοσύστημα στο αυτί σας.

Για περισσότερα από 12 χρόνια τα Ultimate Ears Custom Ear-Monitors χρησιμοποιούνται καθημερινά στις σκηνές σε όλον τον κόσμο. Κάθε ένα από τα in-ear monitors είναι χειροποίητο και ξεχωριστά κατασκευασμένο ώστε να δημιουργεί ένα πλήρες συναυλιακό ηχοσύστημα στα αυτιά σας. Κάθε in-ear monitor είνει πραγματικά τόσο μοναδικό όσο και το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Κάθε audio signature έχει κατασκευαστεί για να ταιριάζει τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας ανάγκες. Κάθε ένα από τα in-ear monitors είναι χειροποίητο κατασκευασμένο από την Ultimate Ears ώστε να ταιριάζει τέλεια στο αυτί σας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να φτιάξετε καλούπια του εσωτερικού του αυτιού σας και να τα ταχυδρομήσετε σε εμάς πριν ξεκινήσουμε να κατασκευάζουμε το δικό σας in-ear monitor. Στο τέλος της διαδικασίας της παραγγελίας, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα εκπαιδευμένο επαγγελματία για να σας βοηθήσει στην κατασκευή του καλουπιού.

Fine-tuned to your personal listening preferences. Hand-crafted. Custom-fit and finished. Our ultimate custom in-ear monitors.
Μάθετε Περισσότερα
3 Proprietary Speakers per Monitor Developed in collaboration with Capitol Studios, perceived flat response curve.
Μάθετε Περισσότερα
6 Proprietary Speakers per Monitor. The art of pro sound and innovation combine to deliver astounding detail and versatility.
Μάθετε Περισσότερα
4 Proprietary Speakers per Monitor
Live stage Custom In-Ear Monitors with enhanced bass.
Μάθετε Περισσότερα
3 Proprietary Speakers per Monitor
For professional artists on stage.
Μάθετε Περισσότερα
2 Proprietary Speakers per Monitor
For professional artists on stage.
Μάθετε Περισσότερα
2 Proprietary Speakers per Monitor
For emerging bands, houses of worship & audiophiles.
Μάθετε Περισσότερα
4 Proprietary Speakers in Monitor Single In-Ear monitor (R or L) with summed stereo.
For stage use where full sound isolation is not desired.
Μάθετε Περισσότερα
Custom Earplugs with acoustically tuned and changeable filters allow you to be in loud environments yet still listen at a safer, more comfortable level.
Μάθετε Περισσότερα

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649