Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
Tandem™

Πολλά άτομα που ζουν χωρίς ακοή από το ένα αυτί λανθασμένα πιστεύουν ότι τίποτε δεν μπορεί να γίνει ώστε να βελτιωθεί η κατάστασή τους.

Υπάρχει η λύση - Tandem™
To Tandem™ είναι ένα ακουστικό τεχνολογίας CROS/BiCROS που σχεδιάστηκε ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που σχετίζονται με την ακοή μόνο από το ένα αυτί. Το σύστημα αυτό λαμβάνει τους ήχους από τη μεριά του αυτιού με την πιο αδύναμη ακοή και τους μεταφέρει στο άλλο. Ακόμα κι αν έχετε βαρηκοϊα και στο πιο δυνατό αυτί το Tandem σας επιτρέπει να ακούτε περισσότερα και από την πλευρά αυτού του αυτιού.

Η επιλογή είναι δική σας
Το Tandem σας παρέχει την επιλογή δύο επιπέδων τεχνολογίας - το Tandem 16 και το Tandem 4 - το καθένα από τα οποία παρέχει μια μοναδική μείξη εντυπωσιακών λειτουργιών που σχεδιάστηκαν για να αυξήσουν την εμπιστοσύνη και την ελευθερία σας.Tandem offers you the choice of two technology levels - Tandem 16 and Tandem 4 - each providing a unique mix of impressive features designed to increase your confidence and freedom.

Το Tandem™ σας παρέχει άνετο και καθαρό ήχο και μοναδικά χαρακτηριστικά για να ανταπεξέρχονται στις ανάγκες της ακοής σας σε πολλές απαιτητικές καταστάσεις.

AutoPro™3
Καθώς κινείστε μεταξύ διαφορετικών ηχητικών περιβάλλοντων το AutoPro™3 τροποποιείται για να εξασφαλίσει μια άνετη εμπειρία ακρόασης. Το αυτόματο πρόγραμμα AutoPro3 έχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις τριών κατηγοριών για διαφορετικές συνθήκες περιβάλλοντος: ησυχία ή μόνο ομιλία, ομιλία με θόρυβο στο χώρο, έντονοι θόρυβοι.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

Ενίσχυση Ομιλίας LD
Προσαρμοσμένα μικρόφωνα σας βοηθούν να απολαύσετε καθαρή ομιλία σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων ακρόασης. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης της ομιλίας βοηθάει να γίνονται καλύτερα αντιληπτές οι συζητήσεις.

Ελάττωση των θορύβων (Noise reduction)
Το ακουστικό Tandem ελαττώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος χωρίς να επηρρεάζει την επίγνωση των ήχων ή της ομιλίας, παρέχοντάς σας περισσότερη άνεση κατά την ακρόαση.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

Θέσεις μικροφώνων (Microphone strategies)
Το Tandem παρέχει πέντε ευέλικτες θέσεις μικροφώνων ώστε να σας επιτρέπει να ακούτε καλύτερα σε ποικίλες καταστάσεις.

Smart Control
Αυτό το προεραιτικό χειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα χαρακτηριστικά όπως η ένταση του ήχου ή το SmartFocus ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Είναι διακριτικό, εργονομικό και βολικό.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649