Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
360+™

Το 360™+ σας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε όλη μέρα, κάθε μέρα, χωρίς συμβιβασμούς. Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε την ικανότητά σας στην κατανόηση της ομιλίας με άνεση, ενώ αντιλαμβάνεστε τους γύρω ήχους με ένα ανθεκτικό ακουστικό στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, ανεξάρτητα από το ηχητικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

Το 360+ είναι ένα καινοτόμο, πανίσχυρο ακουστικό, που σχεδιάστηκε με σκοπό να ανταποκρίνεται στη σοβαρή βαρηκοϊα. Ενδείκνειται σε απώλεια ακοής πάνω από 120 dB, με όλη την ενέργεια που χρειάζεστε και με ανθεκτικότητα που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Χαρακτηριστικά
Τύποι ακουστικών

Σχεδιασμένο ειδικά για σοβαρή και έντονη βαρηκοϊα, το 360™+ σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε με περισσότερη ενέργεια και λειτουργικότητα.

Ενίσχυση Ομιλίας (Speech enhancement SP)
Το 360+ ανιχνεύει την ομιλία και παρέχει μεγαλύτερη ενίσχυση από αυτή που ήταν παλαιότερα εφικτή, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ότι οι ήχοι του περιβάλλοντος θα παραμείνουν σε άνετη ένταση. Αυτή η μοναδική τεχνολογία σας παρέχει την προοπτική να αυξήσετε την καθημερινή σας δραστηριότητα, όπως να εμπλέκεστε σε συζητήσεις, να παρακολουθείτε τηλεόραση ή να συζητάτε στο αυτοκίνητο.

AutoPro™2
Καθώς κινείστε μεταξύ διαφορετικών ηχητικών περιβάλλοντων το AutoPro™2 τροποποιείται για να εξασφαλίσει μια άνετη εμπειρία ακρόασης. Το αυτόματο πρόγραμμα AutoPro2 έχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για δύο διαφορετικά ηχητικά περιβάλλοντα: ήσυχο περιβάλλον και θορυβώδες περιβάλλον.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

Ελάττωση των θορύβων (Noise reduction)
Το ακουστικό 360+ ελαττώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος χωρίς να επηρρεάζει την επίγνωση των ήχων ή της ομιλίας, παρέχοντάς σας περισσότερη άνεση κατά την ακρόαση.

Smart Control
Αυτό το προεραιτικό χειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα χαρακτηριστικά όπως η ένταση του ήχου ή το SmartFocus ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Είναι διακριτικό, εργονομικό και βολικό.

360™ easily keeps up with any lifestyle through a precision-designed behind-the-ear hearing instrument, proven Enivro-Tough™. 360 performs through dust and debris, perspiration and the repetitive strain associated with constant, everyday use. The interactive style guide below allows you to select a hearing device model, its colour and see what it looks like on an ear.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649