Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
Quantum™ 6

Η Quantum™ αποτελεί μία νέα γένια πλήρως αυτοματοποιημένων ακουστικών βαρηκοίας, που επιτρέπει την εμπειρία της πιο φυσικής ακοής, χωρίς προσπάθεια. Όπου και να βρεθείτε, τα ακουστικά της σειράς Quantum, σας επιτρέπουν να ακούτε διαλόγους με ευκολία, ακόμα και σε απαιτητικό περιβάλλον, να απολαμβάνετε τη μουσική όπως εσείς θέλετε και να μπορείτε να έχετε σύνδεση χωρίς δυσκολία με όλες τις συσκευές ασύρματης επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Χαρακτηριστικά
Τύποι ακουστικών

Τα ακουστικά Quantum™ σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, απολαμβάνοντας τους ήχους της ζωής, σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκετε. Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά της οικογένειας προϊόντων Quantum και να ανακαλύψετε σήμερα τη φυσική ακοή, χωρίς προσπάθεια.

Υψηλή πιστότητα ήχου
Χρησιμοποιεί εξειδικευμένη τεχνολογία, για να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες, καθώς ο αριθμός των ζωνών (bands) σχετίζεται με την ακρίβεια της μικρορρύθμισης του ήχου.

Μέγιστη ποιότητα ήχου, μέσω πολλαπλών ζωνών.

Αυτόματη λειτουργία
Επιτρέπει την ακρόαση της ομιλίας με σαφήνεια ακόμα και σε απαιτητικές καταστάσεις και παρέχει άνεση σε ότι αφορά τους θορύβους σε χώρους με φασαρία.

Καθαρή ακόη, χωρίς προσπάθεια, σε πολλές κοινές καταστάσεις.

Αμφίπλευρη σύνδεση (DuoLink)
Επιτρέπει στα ακουστικά να επικοινωνούν μεταξύ τους, ώστε οι αλλαγές στην ένταση του ήχου ή του προγράμματος επιλογής στο ένα ακουστικό, αυτόματα να εφαρμόζεται και στα δύο αυτιά.

Αυτόματη ρύθμιση τηλεφώνου (Automatic telephone solution)
Διαθέτουν αυτόματη εναλλαγή κατάστασης όταν δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

MyMusic™
Το σύστημα MyMusic™ είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα σχεδιασμένο να ενισχύει τη συνολική εμπειρία της ακρόασης και την εκτίμηση της αγαπημένης σας μουσικής.

Η Quantum™ παρέχει ποικιλία μοντέλων με διαφορετικά στυλ για να διαλέξετε μεταξύ επιλογών που περιλαμβάνουν οπισθοωτιαία και ενδοωτιαία ακουστικά, τα οποία είναι ευέλικτα ώστε να προσαρμοστούν σε κάθε τρόπο ζωής και κάθε βαρύτητας βαρηκοία. Τα οπισθοωτιαία ακουστικά φορούνται άνετα πίσω από το αυτί, ενώ ο ενισχυμένος ήχος ταξιδεύει μέσα από ένα σωλήνα σε ένα ειδικά προσαρμοσμένο εκμαγείο το οποίο προσαρμόζεται με ασφάλεια στο αυτί σας. Οι ενδοωτιαίες συσκευές κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας για προσαρμόζονται στο αυτί σας. Διατίθεται σε ποικιλία μεγεθών από ακουστικά που καλύπτουν τον έξω ακουστικό πόρο (full shell ITEs) μέχρι μικρές ενδοκαναλικές συσκευές που προσαρμόζονται στον έξω ακουστικό πόρο [small in-the-canal (ITC)] και τα μικροσκοπικά ακουστικά που βρίσκονται εξ ολοκλήρου μέσα στον έξω ακουστικό πόρο (completely-in-the-canal (CIC)).

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649