Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
Passport

Με χρήση επαναστατικής τεχνολογίας τα εύχρηστα ακουστικά βαρηκοϊας Passport™ σας επιτρέπουν να επιτύχετε αξιοσημείωτα καλύτερη ακοή. Τα ακουστικά Passport™ σας δίνουν τη δυνατότητα να νιώθετε αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία σας, ακόμα και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά
Τύποι ακουστικών

Το Passport είναι ένα προϊόν που προσφέρει μια εκτενή συλλογή προηγμένης τεχνολογίας, ώστε να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των απαιτητικών περιβάλλοντων. Το Passport περιλαμβάνει τα ακόλουθα προηγμένα χαρακτηριστικά:

SmartFocus™
Σας παρέχει τον έλεγχο της δικής σας εμπειρίας ακρόασης.

Το SmartFocus™ σας επιτρέπει να εστιάζετε στους κοντινούς σας ήχους, ή να έχετε μια βαθμιαία αύξηση των ήχων που σας περιβάλλουν, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ένα απλό χειριστήριο σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τέσσερα ισχυρά χαρακτηριστικά: τη διεύθυνση λήψης του μικροφώνου, την ενίσχυση της ομιλίας, την ελάττωση των θορυβων και τη συνολική ένταση. Το SmartFocus ρυθμίζεται εύκολα μέσω ενός τροχού κύλισης στο χειριστήριο ή μέσω ενός κουμπιού πάνω στο ακουστικό σας.

Το Passport θυμάται της ρυθμίσεις του smartFocus και του χειριστηρίου, έτσι καταναλώνετε λίγοτερο χρόνο για τις μικρορυθμίσεις των ακουστικών σας.

Ασύρματο σύστημα Unifi™
Παρέχει ευκολία στην ακρόαση μέσω αυτόματης επικοινωνίας μεταξύ του ακουστικού σας και της τηλεόρασής σας, του κινητού σας, συσκευές ήχου και άλλα.

Το σύστημα Unifi™ επεκτείνει την επικοινωνία σας με τους άνθρωπους, τα μέρη και την τεχνολογία στη ζωή σας.

AutoPro™4
Καθώς κινείστε μεταξύ διαφορετικών ηχητικών περιβάλλοντω το AutoPro™4 τροποποιείται για να εξασφαλίσει μια άνετη εμπειρία ακρόασης. Το αυτόματο πρόγραμμα AutoPro4 έχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις τεσσάρων κατηγοριών για διαφορετικές συνθήκες περιβάλλοντος: ησυχία ή μόνο ομιλία, ομιλία με θόρυβο στο χώρο, έντονοι θόρυβοι, μουσική.

LearnNow™
Όταν κάνετε ρυθμίσεις στο smartFocus™ ή στην ένταση του ήχου, το ακουστικό βαθμιαία μαθαίνει τις προτιμήσεις σας ως προς την ακρόαση σε κάθε περίσταση. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μία παρόμοια περίσταση, αυτές οι βελτιώσεις θα γίνονται αυτόματα. Προσφέρεται αποκλειστικά με το χειριστήριο SmartControl, από όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε στο ακουστικό σας τις προτιμήσεις σας με ένα απλό πάτημα του κουμπιού learnNow.

Ενίσχυση Ομιλίας LD
Προσαρμοσμένα μικρόφωνα σας βοηθούν να απολαύσετε καθαρή ομιλία σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων ακρόασης. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης της ομιλίας βοηθάει να γίνονται καλύτερα αντιληπτές οι συζητήσεις.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

MyMusic™
Το σύστημα MyMusic™ είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα σχεδιασμένο να ενισχύει τη συνολική εμπειρία της ακρόασης και την εκτίμηση της αγαπημένης σας μουσικής.

Smart Control
Αυτό το προεραιτικό χειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα χαρακτηριστικά όπως η ένταση του ήχου ή το SmartFocus ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Είναι διακριτικό, εργονομικό και βολικό.

Η Passport™ προσφέρει μια ευρεία γκαμά διαφορετικών στυλ ακουστικών ώστε να επιλέξετε. Μπορείτε να διαλέξετε από το καινούριο Moxi™ 3G, ένα από έξι εξαιρετικά μικρά οπισθοωτιαία ακουστικά, μια πλήρη σειρά κλασικών οπισθοωτιαίων ακουστικών και ενδοωτιαίων ακουστικών, τα οποία είναι αρκετά ευέλικτα ώστε να προσαρμοστούν σε κάθε τρόπο ζωής.

Ο διαδραστικός οδηγός παρακάτω, θα σας βοηθήσει να διαλάξετε το μοντέλο της συσκευής, το χρώμα του και να δείτε πώς μοιάζει τοποθετημένο στο αυτί.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649