Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
Next™ E

Το Next™ Ε είναι ένα από τα τέσσερα εξαιρετικά ακουστικά βαρηκοϊας της σειράς Next. Κάθε ακουστικό της σειράς παρέχει μοναδικά χαρακτηριστικά ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις, αλλά και στον οικονομικό προϋπολογισμό σας και είναι κατάλληλο για κάθε βαρύτητα, από ήπια μέχρι σοβαρού βαθμού βαρηκοϊα.

Το Next Ε παρέχει μια σειρά χαρακτηριστικών για τα οποία συμπεριλαμβάνουν την ελάττωση των θορύβων και το πιο εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης παρεμβολών. Τα ακουστικά Next διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, από τα εξαιρετικά μικρά οπισθοωτιαία μέχρι τα διακριτικά ενδοκαναλικά ακουστικά.

Χαρακτηριστικά
Τύποι ακουστικών

Το Next™ Ε ενισχύει σημαντικά την ακοή παρέχοντας μια εξαιρετική σειρά στοχοκατευθυνόμενων καινοτόμων χαρακτηριστικών. Το Next δημιουργήθηκε με τον πιο εξελιγμένο σε παγκόσμιο επίπεδο ψηφιακό επεξεργαστή ήχου.

2 χειροκίνητα προγράμματα (2 Manual programs)
Μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα μεταξύ δύο προσαρμοσμένων προγραμμάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στη δραστηριότητα σας, είτε εχετε δείπνο με την οικόγενεια, είτε ακούτε ραδιόφωνο στο αυτοκίνητό σας ή παρακολουθείτε τηλεόραση. Επιπλέον διατίθεται ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα για τη συνομιλία σε τηλέφωνο ή FM.

Σταθερό μικρόφωνο στην κατεύθυνσή σας (Fixed directional microphone)
Το σταθερό μικρόφωνο που διαθέτει σας επιτρέπει να εστιάζετε στη σύζητηση και σε άλλους ήχους που βρίσκονται μπροστά σας, ενώ ταυτόχρονα ελαττώνει τους ήχους του περιβάλλοντος πίσω σας.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

Next™ comes in a wide range of styles and colors from ultra-small behind-the-ear (BTE) to discreet completely-in-the-canal (CIC). The interactive style guide below allows you to select a hearing device model, its colour and see what it looks like on an ear.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649