Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
Next™ 4

Το Next™ 4 είναι ένα από τα τέσσερα εξαιρετικά ακουστικά βαρηκοϊας της σειράς Next. Κάθε ακουστικό της σειράς παρέχει μοναδικά χαρακτηριστικά ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις, αλλά και στον οικονομικό προϋπολογισμό σας και είναι κατάλληλο για κάθε βαρύτητα, από ήπια μέχρι σοβαρού βαθμού βαρηκοϊα.

Το Next 4 παρέχει μια σειρά χαρακτηριστικών για λιγότερο απαιτητικά περιβάλλοντα τα οποία συμπεριλαμβάνουν ενίσχυση της ομιλίας, ελάττωση των θορύβων και το πιο εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης παρεμβολών. Τα ακουστικά Next διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, από τα εξαιρετικά μικρά οπισθοωτιαία μέχρι τα διακριτικά ενδοκαναλικά ακουστικά.

Χαρακτηριστικά
Τύποι ακουστικών

Το Next™ 4 ενισχύει σημαντικά την ακοή παρέχοντας μια εξαιρετική σειρά στοχοκατευθυνόμενων καινοτόμων χαρακτηριστικών. Το Next δημιουργήθηκε με τον πιο εξελιγμένο σε παγκόσμιο επίπεδο ψηφιακό επεξεργαστή ήχου.

4 Χειροκίνητα προγράμματα
Μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα μεταξύ τεσσάρων προσαρμοσμένων προγραμμάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στη δραστηριότητα σας, είτε έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία, είτε δείπνο με την οικόγενεια, αν ακούτε ραδιόφωνο στο αυτοκίνητό σας ή παρακολουθείτε τηλεόραση.

Σταθερό μικρόφωνο στην κατεύθυνσή σας (Fixed directional microphone)
Το σταθερό μικρόφωνο που διαθέτει σας επιτρέπει να εστιάζετε στη σύζητηση και σε άλλους ήχους που βρίσκονται μπροστά σας, ενώ ταυτόχρονα ελαττώνει τους ήχους του περιβάλλοντος πίσω σας.

Ενίσχυση Ομιλίας LD
Προσαρμοσμένα μικρόφωνα σας βοηθούν να απολαύσετε καθαρή ομιλία σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων ακρόασης. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης της ομιλίας βοηθάει να γίνονται καλύτερα αντιληπτές οι συζητήσεις.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

MyMusic™
Το σύστημα MyMusic™ είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα σχεδιασμένο να ενισχύει τη συνολική εμπειρία της ακρόασης και την εκτίμηση της αγαπημένης σας μουσικής.

Smart Control
Αυτό το προεραιτικό χειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα χαρακτηριστικά όπως η ένταση του ήχου ή το SmartFocus ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Είναι διακριτικό, εργονομικό και βολικό.

Next™ comes in a wide range of styles and colors from ultra-small behind-the-ear (BTE) to discreet completely-in-the-canal (CIC). The interactive style guide below allows you to select a hearing device model, its colour and see what it looks like on an ear.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649