Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
Moxi™ 12

Το Moxi™ είναι ένα όμορφο και μικρό ακουστικό βαρηκοίας το οποίο πέραν τη όμορφης εμφάνισης, προσφέρει εξελιγμένη απόδοσημ κρυμμένο διακριτικά πίσω από το αυτί σας. Το Moxi είναι ευχάριστο στην εφαμοργή, διότι ο ακουστικός πόρος παραμένει ανοιχτός. Με το Moxi οι ήχοι είναι τόσο φυσικοί, και το ίδιο είναι τόσο άνετο, που απλά μπορείτε να τα ξεχάσετε ότι το φοράτε.

Χαρακτηριστικά
Τύποι ακουστικών

Τα χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας της σειρά Moxi™ συνεργάζονται ώστε να αναδείξουν την ποιότητα του ήχου στη ζωή σας. Με τα ακουστικά Moxi θα μπορείτε να απολαύσετε ήχο εξαιρετικής ποιότητας μέσω της πλήρως αυτοματοποιημένης λειτουργίας σε συνδυασμό με το ανώτερης νοημσύνης σύστημα SmartFocus™.

Υψηλή πιστότητα ήχου
Χρησιμοποιεί εξειδικευμένη τεχνολογία, για να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες, καθώς ο αριθμός των ζωνών (bands) σχετίζεται με την ακρίβεια της μικρορρύθμισης του ήχου.

Μέγιστη ποιότητα ήχου, μέσω πολλαπλών ζωνών.

Αυτόματη λειτουργία
Επιτρέπει την ακρόαση της ομιλίας με σαφήνεια ακόμα και σε απαιτητικές καταστάσεις και παρέχει άνεση σε ότι αφορά τους θορύβους σε χώρους με φασαρία.

Καθαρή ακόη, χωρίς προσπάθεια, σε πολλές κοινές καταστάσεις.

Αμφιωτικό τηλέφωνο (Binaural phone)
Με το αμφιωτικό τηλέφωνο, μπορείτε να ακούτε τις τηλεφωνικές συζητήσεις όχι από το ένα, αλλά και από τα δύο αυτιά, αυξάνοντας την ικανότητα σας να ακούτε και να συμμετέχετε στις τηλεφωνικές συζητήσεις.

Αυτόματη μάθηση(Self learning)
Με την πάροδο του χρόνου, οι προσαρμογές που θα έχετε κάνει θα αναγνωρίζονται ως προτιμώμενες ρυθμίσεις και θα εφαρμόζονται αυτόματα την επόμενη φορά που θα συναντήσετε κάποια παρόμοια περίσταση.

Αμφίπλευρη σύνδεση (DuoLink)
Επιτρέπει στα ακουστικά να επικοινωνούν μεταξύ τους, ώστε οι αλλαγές στην ένταση του ήχου ή του προγράμματος επιλογής στο ένα ακουστικό, αυτόματα να εφαρμόζεται και στα δύο αυτιά.

Αυτόματη ρύθμιση τηλεφώνου (Automatic telephone solution)
Διαθέτουν αυτόματη εναλλαγή κατάστασης όταν δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

MyMusic™
Το σύστημα MyMusic™ είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα σχεδιασμένο να ενισχύει τη συνολική εμπειρία της ακρόασης και την εκτίμηση της αγαπημένης σας μουσικής.

This unique interactive style guide allows the client to get a better understanding for how a hearing device will look on the ear. They can choose a style, color, model and view the hearing instrument on the ear at a variety of angles – and zoom in for a closer look.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649