Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
Latitude™ 8

Η Latitude™ είναι μια οικογένεια ακουστικών βαρηκοίας που ταιριάζουν στις δικές σας προσωπικές ανάγκες, προτιμήσεις και τρόπο ζωής. Το Latitude™ 8 είναι ένα εξελιγμένο ακουστικό με πολλά πρωτότυπα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων της αυτόματης λειτουργίας και της δυνατότητας ασύρματης σύνδεσης. Διατίθεται σε ποικιλία διακριτικών χρωμάτων και στυλ ώστε να ταιριάζει στην καθημερινότητά σας.

Χαρακτηριστικά
Τύποι ακουστικών

Το Latitude™ 8 χαρακτηρίζεται από προηγμένη τεχνολογία με ασύγκριτη απόδοση, που συναντάται μόνο στα υψηλής ποιότητας ακουστικά. Απολαύστε εύκολη, άνετη ακρόαση με εξελιγμένη αυτοματοποιημένη λειτουργία και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με συσκευές.

AutoPro™2
Καθώς κινείστε μεταξύ διαφορετικών ηχητικών περιβάλλοντων το AutoPro™2 τροποποιείται για να εξασφαλίσει μια άνετη εμπειρία ακρόασης. Το αυτόματο πρόγραμμα AutoPro2 έχει βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για δύο διαφορετικά ηχητικά περιβάλλοντα: ήσυχο περιβάλλον και θορυβώδες περιβάλλον.

Ασύρματο σύστημα Unifi™
Παρέχει ευκολία στην ακρόαση μέσω αυτόματης επικοινωνίας μεταξύ του ακουστικού σας και της τηλεόρασής σας, του κινητού σας, συσκευές ήχου και άλλα.

Το σύστημα Unifi™ επεκτείνει την επικοινωνία σας με τους άνθρωπους, τα μέρη και την τεχνολογία στη ζωή σας.

Ενίσχυση Ομιλίας LD
Προσαρμοσμένα μικρόφωνα σας βοηθούν να απολαύσετε καθαρή ομιλία σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων ακρόασης. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης της ομιλίας βοηθάει να γίνονται καλύτερα αντιληπτές οι συζητήσεις.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

MyMusic™
Το σύστημα MyMusic™ είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα σχεδιασμένο να ενισχύει τη συνολική εμπειρία της ακρόασης και την εκτίμηση της αγαπημένης σας μουσικής.

Smart Control
Αυτό το προεραιτικό χειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα χαρακτηριστικά όπως η ένταση του ήχου ή το SmartFocus ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Είναι διακριτικό, εργονομικό και βολικό.

Η σειρά Latitude™ προσφέρει μια ευρεία γκαμά διαφορετικών στυλ ακουστικών ώστε να επιλέξετε. Μπορείτε να διαλέξετε από το καινούριο Moxi™ 3G, ένα από έξι εξαιρετικά μικρά οπισθοωτιαία ακουστικά, μια πλήρη σειρά κλασικών οπισθοωτιαίων ακουστικών και ενδοωτιαίων ακουστικών, τα οποία είναι αρκετά ευέλικτα ώστε να προσαρμοστούν σε κάθε τρόπο ζωής.

Ο διαδραστικός οδηγός παρακάτω, θα σας βοηθήσει να διαλάξετε το μοντέλο της συσκευής, το χρώμα του και να δείτε πώς μοιάζει τοποθετημένο στο αυτί.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649