Η καινοτομία στην ακοή
Ακουστικά
Ακουστικά βαρηκοΐας

Τύποι Ακουστικών
Latitude™ 4

Η Latitude™ είναι μια οικογένεια ακουστικών βαρηκοίας που ταιριάζουν στις δικές σας προσωπικές ανάγκες, προτιμήσεις και τρόπο ζωής. Το Latitude™ 4 είναι ένα προσιτό και πρακτικό ακουστικό, ενισχυμένο με ασύρματη τεχνολογία για ισοροοπημένη ακρόαση και εύκολη σύνδεση με συσκευές που κάνουν τη ζωή πιο άνετη και διασκεδαστική.

Χαρακτηριστικά
Τύποι ακουστικών

Tο Latitude™ 4 είναι ένα προσιτό και πρακτικό ακουστικό, ενισχυμένο με ασύρματη τεχνολογία. Παρέχει τεχνολογικά χαρακτηριστικά απαράμιλλης απόδοσης, που συναντάται μόνο στα υψηλής ποιότητας ακουστικά.

4 Χειροκίνητα προγράμματα
Μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα μεταξύ τεσσάρων προσαρμοσμένων προγραμμάτων, ώστε να ανταποκρίνονται στη δραστηριότητα σας, είτε έχετε μια τηλεφωνική συνομιλία, είτε δείπνο με την οικόγενεια, αν ακούτε ραδιόφωνο στο αυτοκίνητό σας ή παρακολουθείτε τηλεόραση.

Ασύρματο σύστημα Unifi™
Παρέχει ευκολία στην ακρόαση μέσω αυτόματης επικοινωνίας μεταξύ του ακουστικού σας και της τηλεόρασής σας, του κινητού σας, συσκευές ήχου και άλλα.

Το σύστημα Unifi™ επεκτείνει την επικοινωνία σας με τους άνθρωπους, τα μέρη και την τεχνολογία στη ζωή σας.

Ενίσχυση Ομιλίας LD
Προσαρμοσμένα μικρόφωνα σας βοηθούν να απολαύσετε καθαρή ομιλία σε μια ευρεία ποικιλία καταστάσεων ακρόασης. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης της ομιλίας βοηθάει να γίνονται καλύτερα αντιληπτές οι συζητήσεις.

Σύστημα διαχείρισης παρεμβολών (Feedback management system)
Το σύστημα διαχείρησης παρεμβολών έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει άνεση κατά την ακρόαση, με ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να ακούτε σφύριγμα από τα ακουστικά λόγω παρεμβολών.

AntiShock™
Η λειτουργία AntiShock™ ανιχνεύει απότομους, κακόηχους θορύβους όπως το χτύπημα μιας πόρτας ή το τρίξιμο των πιάτων και ελαττώνει την έντασή τους ώστε να μην γίνονται ενοχλητικοί, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ποιότητα των υπόλοιπων ήχων στο περιβάλλον.

MyMusic™
Το σύστημα MyMusic™ είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα σχεδιασμένο να ενισχύει τη συνολική εμπειρία της ακρόασης και την εκτίμηση της αγαπημένης σας μουσικής.

Smart Control
Αυτό το προεραιτικό χειριστήριο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα χαρακτηριστικά όπως η ένταση του ήχου ή το SmartFocus ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Είναι διακριτικό, εργονομικό και βολικό.

Η σειρά Latitude™ προσφέρει μια ευρεία γκαμά διαφορετικών στυλ ακουστικών ώστε να επιλέξετε. Μπορείτε να διαλέξετε από το καινούριο Moxi™ 3G, ένα από έξι εξαιρετικά μικρά οπισθοωτιαία ακουστικά, μια πλήρη σειρά κλασικών οπισθοωτιαίων ακουστικών και ενδοωτιαίων ακουστικών, τα οποία είναι αρκετά ευέλικτα ώστε να προσαρμοστούν σε κάθε τρόπο ζωής.

Ο διαδραστικός οδηγός παρακάτω, θα σας βοηθήσει να διαλάξετε το μοντέλο της συσκευής, το χρώμα του και να δείτε πώς μοιάζει τοποθετημένο στο αυτί.

© Unicare Hearing Mον. ΕΠΕ E-Mail: info@unicarehearing.com Τηλ. εξυπηρέτησης: 210-61 34 644
210-61 34 649